//cdn.globalso.com/jblhanger/fea8b3ad.png
//cdn.globalso.com/jblhanger/75e4fbb3.jpg
//cdn.globalso.com/jblhanger/3b64b97d.jpg

TENTANG KAMI

TENTANG KAMI

Lipu JiaBaoLi Home Collection Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan anu nyayogikeun produk sareng jasa gantungan ka langkung ti 60 nagara sareng daérah di sakumna dunya, mangrupikeun produsén profésional anu kalibet dina panalungtikan, pamekaran, produksi, penjualan sareng jasa.Kami lokasina di Kota Guilin kalayan aksés transportasi anu merenah.pabrik urang overs wewengkon 12.000 méter pasagi sarta boga 160 pagawe terampil, sarta ogé tim QC 10-jalma nu jawab kadali kualitas produk salila sakabeh proses produksi lineoperation sarta pamariksaan ahir sanggeus bungkusan.

Produk utama

Gantungan kayu, gantungan plastik,
gantungan logam, gantungan lawon, gantungan buludru

View Moremore_ico
  • ngeunaan urang (1)
  • ngeunaan urang (3)
  • ngeunaan urang (4)
  • ngeunaan urang (2)

konsumén urang

  • brand_logo
  • brand_logo
  • brand_logo
  • brand_logo
  • brand_logo
  • brand_logo
  • brand_logo
  • brand_logo
  • brand_logo
  • brand_logo
  • brand_logo
  • brand_logo
  • brand_logo
  • brand_logo
  • brand_logo
  • brand_logo
  • brand_logo
  • brand_logo
  • brand_logo
  • brand_logo
  • brand_logo
  • brand_logo
  • brand_logo
  • brand_logo
  • brand_logo

naon klien nyebutkeun

  • Hargana saé sareng kualitasna saé pisan, waktos pangiriman ogé akurat pisan, palayanan Will pisan wijaksana, sareng kerjasama sareng gantungan Jiabaoli pikaresepeun pisan!

    Hargana saé sareng kualitasna saé pisan, waktos pangiriman ogé akurat pisan, palayanan Will pisan wijaksana, sareng kerjasama sareng gantungan Jiabaoli pikaresepeun pisan!

    Fernando
    Pangecér BB
    04/09/2022

  • Kuring geus purchasing ti Jiabaoli pikeun 3 taun sarta aranjeunna salawasna bisa nyarankeun kuring produk nu pas market.They gaduh astrong suplai capacity.Once l éta rusuh pikeun hangers baju, sarta aranjeunna masihan kuring barang kalawan kualitas dijamin..

    Kuring geus purchasing ti Jiabaoli pikeun 3 taun sarta aranjeunna salawasna bisa nyarankeun kuring produk nu pas market.They gaduh astrong suplai capacity.Once l éta rusuh pikeun hangers baju, sarta aranjeunna masihan kuring barang kalawan kualitas dijamin..

    Zoy
    Nu meuli
    05/07/2022

  • Abdi untung kantos ka pabrik Jiabaoli, anu ageung pisan sareng kuat.Ku kituna l milih cooperate sareng maranehna, sarta kuring geus pernah geus disappointed.Their tim pisan dinamis, sarta lam pisan senang boga pasangan stabil sarta kualitas luhur sapertos!

    Abdi untung kantos ka pabrik Jiabaoli, anu ageung pisan sareng kuat.Ku kituna l milih cooperate sareng maranehna, sarta kuring geus pernah geus disappointed.Their tim pisan dinamis, sarta lam pisan senang boga pasangan stabil sarta kualitas luhur sapertos!

    Pierre
    CEO
    03/21/2022

  • Jiabaoli parantos nyayogikeun kuring produk anu saé pisan kalayan harga anu lumayan. Éta tiasa ngabéréskeun seueur masalah kuring.Aranjeunna mumpuni pisan, sareng kami yakin pisan mésér ti aranjeunna.Éta mangrupikeun perusahaan gantungan tingkat TOP di Cina.

    Jiabaoli parantos nyayogikeun kuring produk anu saé pisan kalayan harga anu lumayan. Éta tiasa ngabéréskeun seueur masalah kuring.Aranjeunna mumpuni pisan, sareng kami yakin pisan mésér ti aranjeunna.Éta mangrupikeun perusahaan gantungan tingkat TOP di Cina.

    Karren
    manajer purchasing
    06/02/2022